Camp Highlander

Camp Highlander je udaljen 20km od Foče i 4km od graničnog prelaza Šćepan Polja (BiH / Crna Gora). Okružen grabovom šumom kamp se nalazi na atraktivnoj lokaciji pored rijeke u kanjonu.

Destinacija na kojoj se nalazi kamp Highlander je idealna za rafting, planinarenje, biciklizam ili pecanje. Dobro je povezana drumskim saobraćajem sa svim važnijim turističkim gradovima Bosne, crnogorskog i hrvatskog primorja, kao što su Budva, Herceg Novi, Kotor, Dubrovnik, Trebinje, Žabljak, Sarajevo, Mostar, Višegrad. Iz svih ovih gradova moguće je vrlo brzo stići do kampa Higlander i odmoriti se dan-dva u tišini prirode uživajući i u omiljnim adrenalinskim turam - rafting, planinarenje, biciklizam...

Kamp Highlander je i polazna tačka za obilazak N.P Sutjeska i N.P. Durmitor. Planinski vrhovi Maglić, Durmitor, Bioč, Zelengora, samo su neki od vrhova koji se nalaze u blizini kampa. Tu su i jezera Zelengore tačnije osam jezera kao i Prašuma Perućica i vodopad Skakavac visine 73m. Najkraće rečeno predeli od kojih zastaje dah. Čuda prirode kojima se opet vraćate.

Ako živite u Crnoj Gori ili Bosni i Hercegovini ili ste samo na proputovanju ovim destinacijama, a volite prirodu i adrenalinski turizam, preporučujemo vam kamp Higlander. To je kamp u kome vas čeka potpuni odmor u tišini prirode i žubor rijek uz domaću hranu koju ćete dugo pamtiti. Domaći hljeb, teletina i jagnjetina, domaća pršuta, kajmak, sir, vrući uštipci, med samo su neki od specijaliteta koji su u ponudi, a ako želite sami da spremate svoju hranu biće vam i to omogućeno.

 

KAMP ***

Kamp je površine 1500m2 Restoran / Bar Pješčana plaža za kupanje

Kapacitet kampa 53 ležaja u bungalovima Bežični internet Wi-Fi Parking

GPS: N 43°21'41.8" E 18°48'28.5" Teren za odbojku i fudbal WC / Tuševi / voda za piće

Dozvoljeno kućni ljubimci

Cijene

Bungalovi 7,00 evra po osobi Kamper 10,00 evra Doručak 5,00 evra

Lični šatori 3,30 evra Boravišna taksa 1,00 evra Ručak 9,00 evra

Iznajmljivanje šatora 5,00 evra